zaprasza do spędzenia
w kameralnym gronie z udziałem muzyków grających pod przewodnictwem
	INFORMACJA ORAZ REZERWACJA
	tel. 81 888 43 04
		Dania gorące:
		
		godz. 20:00
		Zupa rybna z szyjkami rakowymi
		Schab zapiekany ze szparagą w sosie serowym
		Kopytka koperkowe
		Wykwintna surówka z kapusty pekińskiej z ananasem
		godz. 23:00
		Dorsz pod beszamelem
		Pęczak prażony na białym winie
		Bukiet warzyw
		godz. 1:00
		 Bażant nadziewany kurkami w sosie  śmietanowym
		Ryż z warzywami
		Marchew oprószana
		godz. 4:00
		Barszcz czerwony
		Makaronowe muszelki z pieczarkami i gorgonzolą
Przekąski zimne:
		Paleta mięs:
		Roladki z polędwiczek wieprzowych z morelą
		Terina drobiowa z oliwką
		Schab z orzechami
		Kabanosy
		Paleta ryb:
		Śledziowe rolmopsy z cebulką
		Sandacz marynowany
		Roladki z łososia wędzonego
		Paleta rozmaitości:
		Jajko z kawiorem
		Jajko z tuńczykiem
		Krewetki królewskie na warzywach
		Sery pleśniowe
		Sałatki:
		Sałatka francuska
		Sałatka szopska
		Dodatki:
		Sos czosnkowy
		Sos chrzanowo-żurawinowy
		Sos tatarski
		Masło czosnkowe
		Masło ziołowe
		Pieczywo mieszane
		Słodki bufet:
		Ciasta
		Owoce
		Napoje zimne:
		Soki owocowe: pomarańczowy, grapefruitowy, z czarnej  porzeczki
		Napoje: Coca-cola, Fanta, Sprite, Tonic
		Woda mineralna z cytryną i miętą
		Napoje gorące:
		Kawa naturalna
		Herbata z cytryną i miętą
		Napoje alkoholowe:
		Wino musujące (butelka/stolik)
		Wódka czysta (0,5l/parę) lub wino